Najintimnije tajne holivudskih zvezdi

Najintimnije tajne holivudskih zvezdi

Autor: | 11/11/2015

0

Poznate ličnosti često “polude” zbog najobičnije paparaco fotografije, ili bilo kakvog negativnog komentara na račun njihovog izgleda. Sa druge strane, ni najmanje im ne smeta da priznaju u kakvom seksu uživaju, kao i koje su im omiljene seksualne poze i fetiši, niti da otkriju naintimnije tajne u vezi sa seksom.

Kristen Stjuart i Robert Patinson
Kada su Robert i Kristen bili u velikoj ljubavi i kada su glasine o preljubama krenule, oni su imali seks i po 12 sati dnevno. Ili je bar tako bilo kada su snimali scenu seksa za film „Breaking Down“. Robert je priznao da su često padali u zanos kada su snimali scene ljubljenja.

- Kada smo počeli scene ljubljenja, zaboravio sam da smo okruženi sa mnogo ljudi. Tek kada se poljubac završio, shvatio sam da sam zapravo na setu prepunom ljudi. Bilo me je stid, pa sam odlazio sa snimanja - rekao je Patinson.


Megan Foks
Glumica je sa 18 godina bila zaljubljena u rusku striptizetu. Ona je postala opsednuta plesačicom u Los Anđelesu.

- Dobro je da sam pobegla od ideje da uđem u vezu sa striptizetom po imenu Nikita - rekla je Megan, a jednom drugom prilikom je objasnila:

- Vidite, ja nisam lezbejka. Samo mislim da su svi ljudi rođeni s mogućnošću da ih privuče osoba istog pola.

Džesika Alba
Iako je srećno udata, lepa Džesika ne protivi se seksu na jedno veče.

- Ne mislim da je devojka „laka“ ako uživa u seksu. Nikada nisam praktikovala seks na jedno veče, ali ga ne osuđujem. Žene mogu to da rade, zato što i muškarci to stalno rade - rekla je ona jednom prilikom.


Vil Smit
Iako su u braku više od decenije, popularni gluma i njegova supruga, Džada Pinket Smit, znaju kako da održe strast u spavaćoj sobi. Kako održavaju seksualni život zanimljivim, Džada je otkrila u jednom intervjuu:

- Budite nepredvidljivi… Zaskočite svog partnera u kući bivše devojke na žurci, u kupatilu, u krevetu… Razmislite o mestima izvan kuće koja bi bila dobra za seks ili se jednostavno zaustavite pokraj puta i obavite to na zadnjem sedištu auta. Ako vaš partner ima pristup kancelariji i izvan radnog vremena, iskoristite tu povlasticu i ostvarite sastanak iz snova. Budite njegova sekretarica, a on vaš šef - otkrila je Džada.

Anđelina Džoli i Bili Bob Tornton
Dok su bili zajedno, retko su krili svoje dogodovštine iz postelje. Jednom prilikom kada su dolazili na crveni tepih, nekadašnji par je otkrio „da je imao seks u limuzini koja ih je dovezla“

Kim Katral
Osim što je u ulozi Samante u popularnoj seriji “Seks i grad” glumila ženu koja obožava seks, Kim nije mnogo drugačija ni u stvarnom životu. Da voli seks i u realnosti potvrdila je kada je savetovala gledaoce jedne emisije kako da kvalitetno provedu veče:

- Ostanite budni koliko god želite i imajte zabave koliko god želite, ako znate na šta mislim? A onda idite da spavate - rekla je Katral.

Eva Mendez
Eva je čini se, veliki seksualni avanturista. Partnerka Rajana Goslinga izjavila je jednom prilikom da je imala seks u 50 država širom Sjedinjenih Američkih Država.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash, Printscreen hellomagazin
Tagovi: holivud