Ima šta i da pokaže: Ronaldo u dokumentarcu više bez majice nego u fudbalskom dresu

Ima šta i da pokaže: Ronaldo u dokumentarcu više bez majice nego u fudbalskom dresu

Autor: | 12/11/2015

0
Kristijano Ronaldo pozira za kolekciju donjeg veša

Kristijano Ronaldo u dokumentarnom filmu o njemu koji traje 89 minuta, u kadru je bez majice 3 minuta i 45 sekundi, dok je u dresu Mančester junajteda, kluba u kom se za šest godina igranja proslavio i postao svetska zvezda, tek 19 sekundi.

Dresu Portugala, čiji je kapiten i za čiju je reprezentaciju tokom 12 godina sakupio 123 nastupa i 55 golova, posvetio je 3 minuta i 6 sekundi.

Ronaldo je tako više vremena proveo reklamirajući svoj isklesani torzo i trbušne mišiće, nego što u filmu ukupno igra za Mančester i reprezentaciju čiji je vođa i najbolji igrač. Ronaldo se skida dok pere zube, slavi gol u finalu Lige šampiona, dok vežba i kada je u privatnom avionu.

Sportingu iz Lisabona, u kom je postao fudbaler i gde ga je Aleks Ferguson primetio, "a sve ostalo je istorija", posvetio je samo 1 minut i 13 sekundi, samo šest sekundi više nego što ga u filmu vidimo kako pevuši Rijanine pesme.

"Wall Street Journal" detaljno je proučio kako je Ronaldo predstavljen u dokumentarcu analizirajući na šta je potrošena minutaža filma.

Otkrili su da je Ronaldo, osim naravno kada pokazuje trbušnjake, stalno u smokingu ili odelu, jer u filmu je u formalnoj odeći čak 7 minuta i 28 sekundi, dok je u dresu Reala, u kojem je u poslednjih šest godina postao globalni superstar, samo četiri sekunde više.

Ronalda žulja Leo Mesi, pa je borbi s njim za Zlatnu loptu, koju je "onaj drugi" (kako Ronaldova svita u filmu zove Mesija) osvojio četiri puta, dok je Ronaldo uzeo dve, posvećeno 2 minuta i 37 sekundi, ali Ronaldo ime najvećeg rivala spominje samo tri puta.

Najviše vremena u filmu posvećeno je Ronaldovoj majci, menadžeru Žorž Mendeš, koji je na ekranu više od 10 odsto trajanja filma (stalno na telefonu) i sinu fudbalske superzvezde.

Samo jednom tokom dugometražnog filma Ronaldo je meta kritike, i to nakon što odbije da da autogram navijačima. Dok sedi u taksiju, jedna žena mu poručuje: "Zato Portugal nikad ne uspe na Svetskom prvenstvu."

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News

Najnovije vesti