Pakleno odrastanje: Bijonse je "dadiljao" diler droge

Pakleno odrastanje: Bijonse je "dadiljao" diler droge

Autor: | 12/11/2015

0

Belfreja Brauna (45) majka Bijonse Nouls,  Tina (61) imenovala je "dadiljom" svoje ćerke, a on je zapravo ocu slavne pevačice Metjuu Noulsu (63) nabavljao drogu i sakrivao njegove mnoge vanbračne afere.

- Od 1989. pa nadalje stalno sam bio uz Bijonse. Moja tetka Andreta Tilman je bila prva menadžerka benda "Destiny’s Child", a ja sam dadiljao Bijonse - rekao je Braun.

 

U to vreme je dilovao drogu, a ranih '90-ih je "pao" u velikoj policijskoj istrazi. Dobio je 12 godina zatvora. Bijonsin otac Metju je od Brauna nabavljao kokain, koji je trošio u ogromnim količinama.

- Na sastanke o karijeri maloletne ćerke često je dolazio toliko "našmrkan" da nije imao pojma gde se nalazi - izjavio je Belfrej.

On je dodao da je Metjuu pomagao da od supruge Tine sakrije nekoliko seksualnih afera. Tina je muža 2010. poslala na odvikavanje od seksa, a posle toga se ipak od njega razvela. Bijonse je, druge strane, već 15 godina u vezi s reperom Džej Zijem (45), koji je nekad dilovao krek i kokain.

Bijonse je s godinama razvila debelu kožu, čemu duguje svetski uspeh. Ima u tome i moje zasluge - hvali se bivša “dadilja” Braun.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: bijonse