Netrpeljivost: Rijana otkazala nastup zbog Kendal Džener?

Netrpeljivost: Rijana otkazala nastup zbog Kendal Džener?

Autor: | 12/11/2015

0

Šta Rijana ima protiv Kendal Džener, nove miljenice Amerike?

Slavna pevačica je trebalo da nastupi na ovogodišnjem raskošnom šouu brenda "Victoria's Secret", ali je taj nastup otkazan u poslednjem trenutku, a na njeno mesto je uskočila Eli Goulding.

Premda razlog zbog kog je odustala od nastupa još nije potvrđen, nagađa se da je Rijanino pojavljivanje otkazano čim je slavna pevačica čula da će na  istom šouu nastupiti Kendal Džener. Rijana je na taj način navodno želela da pokaže solidarnost sa svojom prijateljicom.

Džordan Dan

Naime, mankenki Džordan Dan, koja je u odličnim odnosima s Rijanom, otkazan je nastup na reviji, i to, navodno, upravo zbog Kendal. Odmah nakon toga, Rijanna je objavila da neće pevati na reviji.

Šuška se da RiRi i inače nije fan klana Kardašijan/Džener koji je, s druge strane, uvek ističe kao svoju modnu ikonu. Pre dve godine Rijana je čak javno osramotila Kendal na internetu.

Kendal je napisala da ide na jedan veliki koncert i da će će joj biti veoma žao ako Rijana ne nastupiti, na šta joj je pevačica putem Instagrama poručila: "Pa onda nemoj ni da dođeš".

Kendal Džener na nedavno održanoj reviji "Victoria's Secret"

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Najnovije vesti