Zbog čega toliko volimo Dženifer Aniston

Zbog čega toliko volimo Dženifer Aniston

Autor: | 15/11/2015

0


Simpatična, neposredna, uvek dobro raspoložena i u stanju da nas nasmeje za tren oka. Da, to je Dženifer Aniston, večna dobra devojka iz komšiluka koju svi obožavaju i koja za sobom ne ostavlja prljav veš. Koja voli da se šali na sopstveni račun čak i kad joj je najteže, pa je zbog toga jednom prilikom proglašena za „muškarca godine“.

Najveća svetska zvezda grčkog porekla pre nekoliko dana je na Fejsbuk postavila interesantnu fotografiju na kojoj nema ni mnogo šminke, ni urednu frizuru, i na kojoj se vide sve njene bore i godine. A uz nju je stajao i jedan duži tekst koji na izvestan način objašnjava zbog čega je toliko volimo.


- Roditelji su me vaspitali da uvek pokažem poštovanje prema drugima. Naučili su me da pokucam na vrata pre nego što ih otvorim, da kažem „dobar dan“ kad uđem u neku prostoriju, da govorim „hvala“ i „molim vas“, da poštujem starije. Da im ustupam mesto. Da kažem „da, gospodine“ ili „ne, gospodine“, da pomognem svakom kome je pomoć potrebna, a ne da stojim sa strane i gledam. Da pridržim vrata osobi koja ulazi za mnom, da se izvinim kad mislim da je to potrebno, da volim ljude zbog onoga što jesu, a ne zbog onoga što mogu od njih da dobijem. I, što je najvažnije, vaspitana sam da se prema drugima ponašam onako kako bih volela da se oni ponašaju prema meni – napisala je Dženifer, a njena izjava je za svega sat vremena dobila preko pola miliona lajkova.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Getty/Splash, Društvene mreže