Objavljene malo poznate fotografije iz života Grejs Keli

Objavljene malo poznate fotografije iz života Grejs Keli

Autor: | 16/11/2015

0


Pred godišnjicu rođenja holivudske ikone Grejs Keli objavljene su 34 njene fotografije koje javnost nije imala prilike da vidi.

Hičkokova muza i nikad prežaljena princeza od Monaka nije snimila mnogo filmova, jer joj je suprug, princ Renije, zabranio da posle venčanja nastavi karijeru i da se slika za novine, osim ako nije reč o zvaničnim porodičnim fotografijama. Ali, sva ostvarenja u kojima se lepa glumica pojavila postali su klasici sedme umetnosti.

Na nekima od ovih retkih, uglavnom crno-belih slika nastalih pre nego što je stigla u Monako, vide se dogodovštine sa snimanja i iza kamere, potom razni svakodnevni trenuci, na primer dok je čitala knjigu ili se odmarala pored bazena.

Na jednoj je ovekovečena i priprema njenog govora na dodeli Oskara, listanje magazina sa prijateljicom, izlazak iz aviona sa Elizabet Tejlor, šetnja Kanom tokom festivala, druženje sa najmlađim obožavaocima, odlazak iz Holivuda i mnogi drugi momenti iz njenog života čiji su poslednji dani, pa i sam kraj, obavijeni velom tajne.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Getty, Promo Martha Stewart
Tagovi: grejs keli