Čarli Šin uživo u TV emisiji: Ovde sam da priznam da sam HIV pozitivan (video)

Čarli Šin uživo u TV emisiji: Ovde sam da priznam da sam HIV pozitivan (video)

Autor: | 17/11/2015

0

- Ovde sam da priznam da sam zaista HIV pozitivan - rekao je Čarli Šin u emisiji "Today".

- Ta tri slova je teško prihvatiti - dodao je on.

- Moram da prekinem lavinu napada i poluistina, vrlo opasnih priča da sam ugrozio zdravlje drugih, što je daleko od istine.

On je izjavio i da je saznao da ima virus pre oko četiri godine, i istakao da je nemoguće da je ženama, s kojima je vodio ljubav, svesno preneo virus i da ne zna kako se zarazio.

Čarli je ispričao da je sve počelo sa strašnim migrenama i groznicama, te da je zbog toga otišao na lekarski pregled koji je otkrio da je HIV pozitivan.

Budući da se već danima u šou biznis krugovima šuška kako je upravo on ta filmska zvezda koja je HIV pozitivna, mnogi su verovali da će popularni glumac to i priznati, ali su bili spremni i na drugačiji ishod, jer je pravi majstor za dobru šalu.

Juče je svetom prostrujala i vest da njegova bivša supruga Deniz Ričards navodno odavno zna da je on HIV pozitivan, ali da virus nije preneo ni njoj ni deci, jer su se razveli pre nego što je otkrio. Međutim, virus u organizmu može dugo da živi, a da zaraženoj osobi godinama ne daje nikakve znake za opasnost.

Čarli i Deniz razveli su se 2006, iste godine kada je on saznao da šta nosi u sebi, tvrdi izvor blizak bivšem paru. Ako se ispostavi da je ovo istina, malo ko će biti iznenađen. Naime, nekadašnja zvezda serije "Dva i po muškarca" i mnogih holivudskih hitova uvek je bilo poznata po raskalašnom načinu života, uz more kokaina, alkohola i, po sopstvenom priznanju, nekoliko hiljada žena, ne samo slavnih, već i onih sumnjivog morala.

Snežana Ilić

Komentari (0)

Loading
Izvor:Snežana Ilić, hellomagazin.rs hellomagazin
Tagovi: čarli šin