Lijam Nison otkrio zbog čega je naglo izgubio čak 20 kilograma

Lijam Nison otkrio zbog čega je naglo izgubio čak 20 kilograma

Autor: | 17/11/2015

0

U proteklih nekoliko meseci glumca su paparaci slikali na njujorškim ulicama, jer njegov izgled nije baš bio reprezentativan. Osim što je izgledao veoma zapušteno, mnogi su se zabrinuli što je Lijam Nison za kratko vreme izgubio dosta kilograma.

Lijam Nison se pojavio na festivalu u Meksiku, na promociji filma "Silence" ( Tišina) u režiji Martina Skorseza. Ono što su mnogi primetili je da glumac sada izgleda mnogo bolje, i da polako vraća nekadašnji izgled.

S obzirom da su mnogi bili zabrinuti za njegov izgled, Lijam je odlučio da konačno progovori o razlogu zbog kog je izgubio toliko kilograma, te je i svoje zdravlje doveo u opasnost.

Nison je priznao da je oslabio 20 kilograma za potrebe filma "Silence". Reč je o adaptaciji japanskog romana autora Šosakua Enda. Nesonu su se u glumačkoj postavi pridružili Endru Garfild i Adam Drajver, a priča govori o dva portugalska jezuita iz 17. veka koji kreću u Japan da šire svest o hrišćanstvu. S obzirom da je o ovom projektu Martin godinama sanjao, od glumaca je tražio veliku ozbiljnost tokom snimanja, što je potvrdio i Liam.

- Martin zahteva veliki nivo posvećenosti i mislim da zaista to i zaslužuje. On je hteo da svi izgledaju mršavo, što su Adam i Endru vrlo ozbiljno shvatili. Znam da je Adam otišao u drugu krajnost. On je bivši marinac i kad je dobio ovu ulogu i pravila kojih treba da se drži, on je iste maksimalno poštovao. Bilo je nešto poput Aušvica - rekao je glumac.

Lijam je objasnio kako je Martin pravi profesionalac i da zaslužuje maksimalno poštovanje.

- On je legenda. Tako da kao glumac morate da se odnosite prema njemu kako zaslužuje. On zahteva apsolutno tišinu tokom snimanja scena, kao i da svi prestanu sa bilo kakvim radom kada objašnjava scenario - rekao je glumac.

Na jednoj od slika se vidi drastična promena Lijama. Glumac je mršaviji 20 kilograma, sa dugom kosom, bradom i prljavom odećom gotovo je neprepoznaljiv.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin
Tagovi: LIJAM NISON

Najnovije vesti