Kakav je zaista bio Stiv Džobs (video)

Kakav je zaista bio Stiv Džobs (video)

Autor: | 17/11/2015

0

Smešten iza kulisa tri legendarna predstavljanja čuvenih Epl proizvoda, počevši s Mekintošem i zaključno sa otkrivanjem AjMeka 1998, film „Stiv Džobs“ vodi iza scene digitalne revolucije i prikazuje intimni portret genijalnog čoveka u njenom epicentru.

- Stiv Džobs je bio svestan potrebe da se stalno napreduje. Koliko slobodnih dana je uzeo za 40 godina? Verovatno malo. Ako imate viziju koju želite da ostvarite i provedete 40 godina radeći na njoj, to je pravi poduhvat - kaže Majkl Fasbender koji igra čuvenog Džobsa, osnivača Epla, uz oskarovku Kejt Vinslet, koja tumači lik bivše direktorke marketinga u Mekintošu.

Film je režirao oskarovac Deni Bojl na osnovu najprodavanije biografije o osnivaču Epla koju je napisao Volter Ajzakson.

- Nadam se da će publika videti jednog izuzetno komplikovanog i genijalnog čoveka, prepunog mana, ali koji je sanjao velike snove i uticao na druge ljude. Na kraju se nadam da će publika prepoznati u njemu ljudskost i nekoga ko je sigurno mogao da bude mnogo srećniji da nije mislio da su dobrota i genijalnost binarn - kaže reditelj filma koji u domaće bioskope stiže 26. novembra.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver / getty images hellomagazin