Sofija Vergara i Džo Manganijelo će se venčati narednog vikenda

Sofija Vergara i Džo Manganijelo će se venčati narednog vikenda

Autor: | 18/11/2015

0

Sofija Vergara i Džo Manganijelo će se venčati za vikend koji je pred nama, a na svadbu će doći i Arnold Švarceneger, koji ih je navodno i upoznao.

Lepa Kolumbijka i njen verenik pred oltar će stati u subotu u Palm Springsu, na Floridi. U subotu će im se gosti pridružiti na večeri i plesu, a sama ceremonija, će biti u u nedelju u 18 sati.

Za pozivnicu su odabrali elegantan izgled - belu podlogu za zlatnim okvirom i zlatnim slovima, i isprepletenim inicijalima njihovih imena. Sofija i Džo ne žele poklone već su goste zamolili da novac uplate u neka od njihova tri najdraža humanitarna udruženja.

Sofiju će do oltara dopratiti 23-godišnji sin Manolo, a goste su pozvali 400 članova porodice i prijatelja.

Mnogi gosti stići će iz glumičinog rodnog grada, Barankilja u Kolumbiji, a za karte su se pobrinuli mladenci. O frizuri i izgledu mlade brinuće tim od 10 vizažista i frizera.

Džo je na venčanje pozvao svog dobrog prijatelja Arnolda Švarcenegera, koji ga je navodno i upoznao sa Sofijom.

Na venčanje su pozvani svi glumci iz serije "Modern Family", kao i komičarka Elen Dedženeris.

Džo i Sofija su unajmili čuvenu i hvaljenu organizatorku venčanja Mindi Vajs, a Sofija je izjavila da je s njom veoam zadovoljna premda je ona zahtevna mlada.

Svi jedva čekaju da vide kako će Sofija izgledati na venčanju, a sama glumica već je otkrila da ne bi trebalo da se andamo ničemu  klasičnom.

- Ne sviđa mi se uobičajeni izgled koji obožavaju mlade. Imam 43 godine i ne želim da izgledam kao devica koja se udaje. Želim da izgledam seksi. Želim da izgledam odlično. Želim da nosim nešto za šta znam da će izgledati fantastično na fotkama.

Pretpostavlja se da će lepotica nositi haljinu Zuhaira Murada, njenog omiljenog dizajnera i bliskog prijatelja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti