Šeron Stoun odgovorila na prozivke i priznala da je koristila filere

Šeron Stoun odgovorila na prozivke i priznala da je koristila filere

Autor: | 18/11/2015

0

Kada su se nedavno pojavile nage fotografije Šeron Stoun za časopis Harper’s Bazaar, mnogi su odmah krenuli da napadima i negativnim komentarima da je za savršen izgled 57-godišnje glumice zaslužan fotošop.

Istina je možda sa se fotografije koje izlaze u magazinima dodatno dorađuju i retuširaju kako bi zvezde izgledale besprekorno, ali uvek možemo pogledati bilo koju paparaco fotografiju i videti kako one zaista izgledaju. To nam je upravo pokazala i Šeron na losanđeleskom aerodromu kada su je ispred ulaza sačekali fotoreporteri.

U ležernoj garderobi, sa minimalno šminke na licu i naočarima za sunce, izgledala je daleko mlađe od svojih godina, nasmejana i pristupačna nije se sakrivala kada su uporni paparcaci počeli da je fotografišu.

Iako na pragu sedme decenije, seks simbol devedesetih je nedavno priznala da je posle stravičnog izliva krvi u mozak 2001. godine, počela da koristi filere jer joj je koža lica posle moždanog udara bila oštećena.

- Za ljude poput nas je sasvim normalno da koristimo filere. To je kao da imate maskaru, tako imate i filere. I bolje od raznih procedura sa kojima izledate kao da vam je lice isečeno i da ste usisani u vetrovit tunel.

Sharon je takođe priznala da je jednog trenutka ozbiljno razmišljala da se podvrgen fejsliftingu, ali da je odustala jer je videla sliku sebe i pomislila:

- Šta ćeš to tačno da ispravljaš na sebi?

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Splash News hellomagazin
Tagovi: šeron stoun

Pročitajte još