Da li prepoznajete li ovu holivudsku lepoticu?

Da li prepoznajete li ovu holivudsku lepoticu?

Autor: | 19/11/2015

0


Ne? Ni mi dok nismo pročitali potpis fotografije. I naravno, zapanjili se.

U Južnoj Africi trenutno je u produkciji poslednje ostvarenje iz serijala “Resident Evil”, pod sasvim odgovarajućim naslovom, “Resident Evil: The Final Chapter”, a sudeći po fotografiji koju je objavila glavna glumica, Mila Jovović, izgleda da će ona nadživeti franšizu. Bar za nju znamo kako će se film završiti.

Međutim, ne bismo smeli da budemo toliko sigurni. Mila je u tekstu ispod fotografije, nakon zahvalnice za četvoročasovno šminkanje, rekla da ovo nije šminka za kraj filma. Scene koje su snimane za starom Elis, moraćemo da sačekamo, kada film bude gotov, kako bi nam stvar bila jasnija.

U poslednjem delu “Resident Evil: The Final Chapter”, Elis (Mila Jovović) nastavlja borbu protiv Umbrella korporacije i njenog neprijateljskog AI sistema, Crvene Kraljice, uz pomoć prijatelja. Misija će ih odvesti tamo gde je sve počelo, u mračnu palatu Umbrella korporacije i istraživačkog centra poznatog kao “The Hive”, gde Crvena Kraljica kuje zaveru o totalnom uništenju ljudske rase.

Glumačka ekipa u sastavu: Mila Jovović, Ali Lerter, Jan Glen, Rubi Rouz, Šon Roberts, Eoin Meken i Vilijam Livaj, predstaviće se publici u poslednjem odeljku “Resident Evil” sage, pod nazivom “Resident Evil: The Final Chapter”, 27. januara 2017. godine.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin
Tagovi: Mila Jovović

Najnovije vesti