Kris Hemsvort se potpuno transformisao zbog uloge (foto)

Kris Hemsvort se potpuno transformisao zbog uloge (foto)

Autor: | 23/11/2015

0

Kao i mnogi glumci pre njega, i Kris Hemsvort je za potrebe filma morao da promeni svoj izgled u potpunosti . Kris je zbog uloge u filmu "U srcu mora" doživeo totalnu transformaciju zahvaljujući rigoroznoj dijeti.

Pošto je bilo važno da naglo izgubi dosta kilograma Kris je dnevno unosio samo 500 kalorija, iako je muškarca njegovih godina normalno da dnevno unosi od 2000-3000 kalorija.

Film ''U srcu mora'' donosi priču o istinitim događajima u kojima je učestvovala posada kitolovca Eseks na legendarnom putovanju koje je započelo 1819. godine i trajalo je 90 dana, a koje je poslužilo kao inspiracija Hermanu Melvilu za njegov večni roman "Mobi Dik".

Kris koji glumi jednog od člana posade, za ulogu je morao da se totalno transformiše. Sa dugom kosom, zaraslom bradom i mnogo manje kilograma, glumac je totalno neprepoznatljiv.

- Samo sam promenio način ishrane - trening se zove "U srcu mora ". Ne preporučujem nikome -napisao je glumac na Instagramu.

Ovako transformisan, Kris podseća na Tom Henksa u filmu "Izgnanik".

Hemsvort je najpoznatiji po ulozi Tora u istoimenom serijalu, a igrao je i vozača formule jedan Džejmsa Hanta u filmu "Rush" Rona Hauarda i u novim "Zvezdanim stazama".

Magazin "People" proglasio je Krisa za najseksipilnijeg muškarca na svetu 2014. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images, Instagram
Tagovi: Kris Hemsvort