Metju Mekonahi kao Adel u sjajnoj parodiji protiv rasizma (video)

Metju Mekonahi kao Adel u sjajnoj parodiji protiv rasizma (video)

Autor: | 24/11/2015

0

U najnovijem skeču-parodiji popularnog američkog šoua "Saturday Night Live", koji na primeru okupljanja jedne porodice na Dan zahvalnosti razmtra i osuđuje rasizam i ksenofobiju u SAD, uklopivši u priču i megapoplarnu Adel, poznatom glumcu Metju Mekonahiju je pošlo za rukom ono što mnogi smatraju nemogućim - da pričljivu britansku pevačicu čiji hit "Hello" samouvereno vlada top-listama ostavi bez teksta.

Skeč "A Thanksgiving Miracle" koji je veom zaintrigirao američku javnost, pravo je malo remek-delo, a glavni junaci novog videa omiljenog američkog šoua "Saturday Night Live" su Adel i Mekonahi, čija je imitacija pevačice nasmejala milione Amerikanaca.

Nasmjao je i Metjua i Adel koja se, gledajući video, smejala iz sveg srca, ali je, moramo priznati neočekivano, ostala bez komentara. Naime, pričljivu pevačicu poznatu po dobrom smislu za humor, malo ko može da ostaviti bez reči, ali da njen najnoviji hit može da se posmatra na komičan način, to sigurno nije očekivala.

U skeču koji na primeru okupljanja jedne američke porodice na Dan zahvalnosti progovara o rasizmu i ksenofobiji u Americi, sve neistomišljenike ujedinjuje samo jedna osoba na ovom svetu - Adel i njen novi hit "Hello". Kralju prerušavanja Mekonahiju Adel je uživo u emisiji čestitala na odlično odrađenom poslu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News