Hju Džekman režira mjuzikl i igra u njemu (video)

Hju Džekman režira mjuzikl i igra u njemu (video)

Autor: | 24/11/2015

0

Znali smo da je Hju Džekman sposoban za mnoge glumačke bravure, ali očigledno da se njegov talenat tu ne završava.

Ovaj uspešni zgodni i talentovani glumac ima veliko srce i odličan je igrač.

On se ovih vraća na pozorišne daske, muzičkim šouom "Broadway To Oz", kojim planira da putouje po rodnoj Australiji i osvaja srca publike.

Radi se zapravo o putovanju kroz njegov život, od mladih dana provedenih u Australiji pa sve do osvajanja Holivuda. A koliko je šou velik i ozbiljan, svedoči činjenica da će u njemu učestvovati čak 150 pevača i igrača.

TONIGHT! A massive check off my bucket list.

Posted by Hugh Jackman on Monday, November 23, 2015

Sinoć je održana i generalna proba, za koju je takođe mogla da se kupi karta, a sav prihod uplaćen je u humanitarne svrhe, za pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

Predstava je vrlo lična za mene, ali publiku ne čeka teška noć, već noć proslave i zabave - otkrio je Hju.

Predstava će uključivati njegove omiljene pesme, lične priče, muziku iz dosadašnjih filmova, u kojima je glumio, među kojima je i mjuzikl "Les Miserables", ali i neke nove muzičke materijale.

Šou će svoju premijeru imati u Melburnu, a zatim su na rasporedu još četiri australijska grada: Sidnej, Brizbejn, Adelajd i Pert, gde će 15. decembra biti održano veliko finale.

Kao veliki životni oslonac glumac je još jednom istakao svoju 13 godina stariju suprugu Deboru Li, s kojom će uskoro proslaviti, za Holivud gotovo neverovatnih, 20 godina braka.

- Imam za nju nekoliko iznenađenja u vezi sa predstavom, ali ona nema pojma o tome - pohvalio se slavni glumac.

Thanks to ALL OF YOU for the awesome support! I'm humbled by your posts. Here's an exclusive clip from last night's dress rehearsal. #BroadwayToOz

Posted by Hugh Jackman on Monday, November 23, 2015

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images