Koja su omiljena anđeoska krila Alesandre Ambrozio

Koja su omiljena anđeoska krila Alesandre Ambrozio

Autor: | 02/12/2015

0


Alesandra Ambrozio - prelepa manekenka i "Victoria's Secret" veteran, koja već 15 godina nosi anđeoska krila, u intervjuu za "InStyle" otkriva kako je biti Viktorijin anđeo.

- Sećam se svog prvog para krila. Bila su mala sa belim perjem i veoma su podsećala na anđeoska krila. Baš onakva kakva možete da nađete u nekoj prodavnici kostima za Noć veštica. Tada modeli nisu nosili krila kao sada, u različitim bojama, oblicima i materijalima, kao krila koje danas nosimo – ona izgledaju luckasto i ja to obožavam - rekla je Alesandra.

Na pitanje koja su joj omiljena krila koja je prošetala modnom pistom, Ambrozio nije mogla da se odluči između dva para.

- Ona krila koja su mi najviše ostala u sećanju su prelepa krila sa cvetovima, kada sam nosila cvetni grudnjak pre par godina. Bila su veoma teška i malo mi je falilo da padnem. Ali, tu su ona koja su izgledala kao karte, crno bela, sa svuda posutim pikovima i srcima.
Manekenka je takođe ispričala svoj omiljeni trenutak sa "Victoria's Secret" šoua, koji je podelila sa Adrijanom Limom.

- Adrijana i ja smo tada otvorile reviju i zajedno hodale pistom – što je bio prvi put da dva modela hodaju u isto vreme. Obe smo veoma dugo anđeli i samim tim se osetila lepa povezanost - podsetila se lepa manekenka.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty hellomagazin