Kad kraljica provoza svoj jaguar (foto)

Kad kraljica provoza svoj jaguar (foto)

Autor: | 03/12/2015

0

Omiljeni ljubimac kraljice Elizabete Druge je jedan – jaguar. Ali, ne onaj sa četiri noge, već moćna mašina sa četiri točka. Toliko ga voli da sve čini kako bi bar jednom u toku dana sela u automobil.

Kad god je neko slika u jaguaru, britanski mediji u šali primete da je stvarno dobro biti kraljica: "Držite celu zemlju u rukama, imate moćnu vojsku iza sebe, naravno i policiju, pa zašto biste onda strogo poštovali saobraćajna pravila? Zašto ne biste malo divljali po ulicama?".

Upravo to je pisalo ispod fotografije na kojoj se vidi kako Elizabeta vozi po travnatom delu velikog Vindzor parka kako bi zaobišla porodicu koja se lagano šetala trotoarom. To bi bio lep gest, samo da svuda nisu postavljeni natpisi "na gazi po travi". Ili, u ovom slučaju, "ne vozi po travi". Međutim, jedini automobili kojima je dozvoljen ulaz u park upravo su oni koji pripadaju voznom parku kraljevske porodice.

Skarlet i Tobi, koji su tog dana šetali sa decom, videli su stariju gospođu za volanom kako im se ljubazno smeši i maše kroz prozor. Tek kasnije su shvatili o kome se radi.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Getty Images, Yahoo