Sindi Kraford posetila decu obolelu od leukemije

Sindi Kraford posetila decu obolelu od leukemije

Autor: | 03/12/2015

0

Najpopularnija manekenka u istoriji modne industrije, Sindi Kraford, ima pune ruke posla iako više ne šeta pistama. Pored kozmetičke linije sa njenim potpisom, dizajniranja stilskog nameštaja, kampanja za ekskluzivne brendove i promocije autobiografije, svake nedelje se po nekoliko sati posvećuje i humanitarnim aktivnostima.

Sindi ima fond za borbu protiv leukemije, koji je još pre mnogo godina osnovala u znak sećanja na mlađeg brata. Džefri Kraford je od posledica ove opake bolesti preminuo kada mu je bilo svega tri godine, a za Sindi, koja je tad tek krenula u školu, to je bio veoma bolan period života koji je na njenoj duši ostavio večne tragove.

Lepa manekenka juče je posetila centar za lečenje dece u kojem je pre četiri decenije boravio i mali Džefri. Društvo joj je pravila kćerka Kaja.

- Ovo je klinika koja pruža najbolje uslove i negu, centar u kojem se deci posvećuju na najlepši mogući način. Zbog toga sam neizmerno zahvalna ssvima koji su tu zaposleni, iako se, naravno, svi molimo da se nikad ne nađemo na ovakvom mestu – rekla je Sindi.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić facebook/Cindy Crawford
Tagovi: sindi kraford