Elvis na uvce pevušio Tomu Džonsu dok se tuširao

Elvis na uvce pevušio Tomu Džonsu dok se tuširao

Autor: | 03/12/2015

0

Tom Džons imao je vrlo neprijatan susret sa svojim herojem, Elvisom, kada je kralj rokenrola odlučio da se potpuno otkrije pred Tomom, dok mu je pevušio novu pesmu.

Dva muzičara su šezdesetih godina postali prijatelji nakon što su se upoznali u Los Anđelesu, i kada je Elvis čuo pesmu za koju je pomislio da bi bila savršena za Džonsa, insistirao je da ga vidi – za to vreme, Džons se tuširao u kupatilu svoje hotelske sobe.

Tom se nalazio u tuš-kabini kada je čuo Elvisa kako pevuši u kupatilu, i kada je izašao iz kabine, susreo sa sa Prislijem – koji je sedeo na ve-ce šolji, pevušeći mu pesmu.

- On je stajao tu, gledajući se u ogledalo, dok sam ja bio potpuno go, a on napola, pantalone su mu bile kod članaka - prisećao se Džons u intervjuu sa Konanom O'Brajanom.

Tom Džons, Prisila i Elvis Prisli

- Pevao mi je pesmu, dok sam ja pokušavao da se obrišem peškirom... I naravno da sam onda rekao 'Elvise, znaš, tvoje pantalone...' A on je uzviknuo: 'Red', jer mu se tako zvao telohranitelj. I onda je telohranitelj uleteo u kupatilo, misleći da se nešto dogodilo, međutim, Elvis mu je samo rekao: 'Moje pantalone, čoveče.

Ispostavilo se da je Red Vest trebalo da pomogne Elvisu da se uvuče u svoje uske, kožne pantalone.

Tom Džons se i ranije u intervjuima prisećao svog prijateljstva sa Elvisom, često naglašavajući da su imali uvek interesantne razgovore.

- Rekao bi mi: 'Tome, ti si srećan čovek, oženio si svoju ljubav iz srednje škole' - govorio je Džons u intervjuu za Ju-Es-Ej tudej.

Komentari (0)

Loading
rts.rs guliver/gettyimages

Najnovije vesti