Lejdi Gaga: Prestala sam da budem pop zvezda da ne bih umrla

Lejdi Gaga: Prestala sam da budem pop zvezda da ne bih umrla

Autor: | 04/12/2015

0

Lejdi Gaga, žena godine po izboru magazina "Billboard" može tačno da kaže kog trenutka je zamalo napustila muzičku karijeru.

Bilo je to pre tačno godinu dana: "Artpop" nije prošao dobro kao njeni prethodni albumi, a istovremeno je radila je na obradama džez pesama sa Tonijem Benetom.

- Moj stilista me je pitao: "Da li ti i dalje želiš da budeš pop zvezda?". Pogledala sam ga i rekla: "Znaš, kada bih odmah, ovog trenutka, mogla da iskočim iz tog voza, uradila bih to. Ali ja to jednostavno ne mogu. Svejedno, moram što pre da siđem, inače ću umreti.

- Kada tako jurcaš više se ne osećaš bezbedno, osećaš se ošamućeno i više ne možeš normalno da razmišljaš. Ali, onda sam osetila kao da me neke ruke podižu. Kao da su se svi skupili i pokušali da vrate zvezdu nazad na nebo, i nisu imali nameru da me puste.

Lejdi Gaga je ipak prestala da bude ono što javnost očekuje od nje jer, objasnila je, jednostavno to više nije mogla da radi.

- Ne možeš da prodaš dušu. Velika je greška juriti za parama u pokušaju da ostaneš na vrhu. Mislim da su svi od mene baš to očekivali. Ali ja sam malo drugačija devojka, a kada biti drugačiji nije baš po ukusu drugih, onda mi je teško da funkcionišem.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: lejdi gaga

Najnovije vesti