Šeron Stoun se ne stidi svojih godina

Šeron Stoun se ne stidi svojih godina

Autor: | 08/12/2015

0

Nije potrebno podsećati kakav glas prati Šeron Stoun od kako je snimila film "Niske strasti".

Ova fatalna zavodnica za mnoge je i dalje seks-simbol, ali dok bi se o tome još možda i moglo raspravljati, postoji nešto oko čega ne bi trebalo da bude nedoumica.

Šeron Stoun (57) se očigledno ne stidi svojih godina, što je za svako poštovanje, mada je kod nekih fanova njeno najnovije, ležerno izdanje izazvalo oprečne, čak i burne reakcije.

Glumica se pojavila pred fotografima na Beverli Hilsu u svedenoj, ali vrlo elegantnoj odevnoj kombinaciji, a svoje lice prekrila je velikim crnim naočarima. Na taj način pokazala je da očigledno ne oseća pritisak i obavezu da uvek mora da bude kompletno sređena pa je iz kuće izašla nenašminkana.

I ne samo to, glumica sa ponosom nosi svoje godine pa je bez problema skinula naočare i nenašminkana pozirala pred objektivom fotografa.

Budući da je posetila i prodavnicu tepiha, Šeron se toliko opustila da je izula svoje cipele i sela na tepih, verovatno u želji da ga "isproba".

Njeno prirodno izdanje izazvalo je dosta komentara na internetu, i dok pojedini kritikuju glumicu zbog toga što se nije podvrgla estetskim korekcijama, dotle je mnogima Stounova i dalje neprevaziđena seks-bomba.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News
Tagovi: šeron stoun

Pročitajte još