Niki, srećan 33. rođendan!

Niki, srećan 33. rođendan!

Autor: | 08/12/2015

0

Jedna od najpoznatijih i najuticajnijih reperki nove generacije, Niki Minaž danas slavi 33. rođendan.

I dok će se na njenoj zabavi sigurno plesati do jutra uz hitove kao što su Anaconda ili Super Bass, CelebrityNetWorth objavio je da Niki ima više od 70 miliona razloga za slavlje ove godine.

Naime, bogatstvo ove zvezde upravo je procenjeno na 70 miliona dolara! Time je Niki ne samo reperka sa najvećom zaradom trenutno u muzičkoj industriji, već i jedna od muzičkih zvezda uopšte sa najunosnijim poslovnim potezima.

Samo ove godine Niki je zaradila 21 milion dolara, što je za 50 odsto više u odnosu na 2014. godinu, dodaje CelebrityNetWorth.

via GIPHY

Međutim, osim novca, Niki može da bude zadovoljna i zbog uticaja koji trenutno uživa u svetu šoubiznisa. Ona je prvi ženski izvođač koji je ujedno bio na vrhu hip-hop i pop listi, a svaki njen potez privlači pažnju celog sveta.

Niki se glasno bori protiv rasizma i seksizma, a ove godine uspela je da se zakači i  sa Majli Sajrus  na dodeli MTV VMA nagrada krajem avgusta.

U septembru je ABC Family objavio da će 2016. početi na snimanju polučasovnog sitkoma inspirisanog Nikinim detinjstvom i odrastanjem u Kvinsu u Njujorku. Niki će biti jedna od producentkinja serije, a takođe će pisati i stihove za svoju "mlađu verziju".

Sve u svemu, ovih dana nije loše biti Niki Minaž.

via GIPHY

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash hellomagazin
Tagovi: niki minaž

Pročitajte još