Dirljivo: Šta je to Benedikt Kamberbač poželeo od Deda Mraza?

Dirljivo: Šta je to Benedikt Kamberbač poželeo od Deda Mraza?

Autor: | 08/12/2015

0

U današnje vreme kada je pisanje pisama postalo retkost, postoji šou program pod nazivom Letters Live, koji vode Benedikt Kamberbač i Luiza Brili, a koji ima za cilj da naglasi važnost pisanja pisma i umetnosti prepiske. Talentovani umetnici iz različitih disciplina, čitaju pisma pred publikom. Kako navodi The Hollywood Reporter, u jednoj od emisija glumac Benedikt Kamberbač je otkrio svoje veliko razočarenje, kada je poželeo od Deda Mraza na poklon igračku-mač iz filma Star Wars i nije ga dobio, prenosi blockbuster.rs.

Glumac je tom prilikom kritikovao materijalni aspekt koji donose sa sobom praznici i pozvao je Deda Mraza da da "više vremena deci da budu deca" i da "produži momenat magije i razigranosti". Kamberbač je još napisao:

- Odvoj ih od realnosti od sveta koji je poludeo, tako da mogu da se smeju svojim dahom umesto da jecaju u svojim suzama. Posebno one koji brinu o svojim članovima porodice, ili pate od bolesti, gladi ili siromaštva. Posebno one koji se kriju u zgradama dok kiša bombi pada, ili one kojima se ruke tresu od straha ili od hladnoće u čamcu bežeći od ekološke katastrofe ili rata. Molim te pomozi da im osvetlimo njihove svetove sa trenutkom radosti i nade.

Dirljive i plemenite reči od strane ovog poznatog glumca, koje retko koga mogu ostaviti ravnodušnim.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/Benedict Cumberbatch