Čarli Šin uzvraća bivšoj verenici: Ona je insistirala na seksu bez zaštite

Čarli Šin uzvraća bivšoj verenici: Ona je insistirala na seksu bez zaštite

Autor: | 08/12/2015

0

Čarliju Šinu ovih dana nije lako. Posle hrabrog javnog priznanja da ima HIV počele su da se javljaju mnoge zaboravljene žene iz njegove prošlosti, tražeći svoje parče slave. Tako je bivša verenica Bret Rosi nedavno pokušavala da uveri svet kako joj je popularni glumac preneo HIV. Pošto joj nije bilo dovoljno da ga osramoti, prošle nedelje podnela je i tužbu tražeći pet miliona dolara, jer ju je, kako je navela, naterao na abortus.

Bret kaže da nije znala da je bolestan, ali je priznala da su oboje planirali dete posle svega nekoliko meseci zabavljanja. Međutim, kada je čuo da je u drugom stanju, glumac ju je naterao da prekine trudnoću jer nije želeo da dete nasledi virus.

Čarli tvrdi da ništa od ovoga nije istina i da je Bret sve vreme bila svesna njegove bolesti. Takođe, optužio ju je da je insistirala na seksu bez zaštite i da je spavala i sa drugim muškarcima dok su bili u vezi, okončanoj pre godinu dana. Osim burnog odgovora na optužbe, za bivšu verenicu rekao je da je pohlepna i da samo želi da izvuče novac jer joj je jasno da prolazi kroz najteži period u životu.

Komentari (0)

Loading
snežana ilić guliver/splash
Tagovi: čarli šin