Džulijan Mur, Met Dejmon i Džoš Brolin u Klunijevom filmu "Suburbicon"

Džulijan Mur, Met Dejmon i Džoš Brolin u Klunijevom filmu "Suburbicon"

Autor: | 13/12/2015

0


Pre deset godina Džordž Kluni je izjavio da bi želeo da radi komediju sa Džoelom i Itanom Koenom i da će se to desiti u narednoj godini. Kako obično biva kod prezauzetih ljudi, jedno su namere, a drugo realnost.

Poslovi su ih odveli na različie strane i ono što je Kluni rekao nije se dogodilo, ali ipak nije zaboravio njihov scenario za film “Suburbicon”, crnu komediju koja mu se veoma dopala. O saradnji poznatog glumca i reditelja u vezi sa ovim filmom već smo pisali.

- Zaista volim da radim sa njima i volim da snimam njihove komedije. Ponudili su mi ulogu u filmu ‘Suburbicon’ odavno, ali su, od tada, odlučili da žele da rade druge projekte. Zato sam ih nazvao i rekao, ‘Hej, šta mislite da ja pokušam?’ jer je to zaista smešna crna komedija - kaže Kluni sećajući se priče, kako je sve počelo.

I evo, deset godina kasnije, projekat se ponovo razmatra u studiju Sonija, samo što će se sada Džordž Kluni naći iza, a ne ispred kamere. Osim toga, znaju se i vodeći glumci u ovom ostvarenju.

Ako su informacije tačne, Met Dejmon, Džulijan Mur i Džoš Brolin igraće u filmu “Suburbicon”, priči koja je smeštena u 1950-e godine. Svi oni dobro su upoznati sa radom braće Koen i skoro svi su radili sa Klunijem.

A što se njega tiče, Džordž Kluni igrao je u tri filma ovih vrsnih reditelja: “O, Brother Where Art Thou”, “Intolerable Cruelty” i “Burn After Reading”. Uskoro ćemo moći da ga gledamo u njihovom najnovijem, četvrtom zajedničkom projektu, “Hail, Caesar!”

Produkcija ostvarenja “Suburbicon” počeće u prvoj polovini sledeće godine, a do kraja iste je očekujemo i u biskopima.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Promo hellomagazin
Tagovi: džordž kluni