Muškarci za njom uzdišu, a ona se bori da spasi brak!

Muškarci za njom uzdišu, a ona se bori da spasi brak!

Autor: | 13/12/2015

0


Venčali su se u tajnosti prošle godine, posle tri meseca strastvene romanse. Međutim, Šeril Fernandez Versini već sada se suočava sa teškim bračnim problemima.

Naime, pevačica već mesecima nije viđena u društvu svog supruga Žana Bernara Versinija.

Kako izvori kažu, lepa Šeril (32) se bori sa načinom života kakav vodi njen muž, francuski biznismen, te žali što se tako brzo upustila u bračnu zajednicu, piše Dejli mejl.

Njeni prijatelji i porodica zabrinuti su za njeno zdravlje, s obzirom na to da je drastično smršala u proteklih nekoliko meseci.

Spekulacije da je bračni par Versini upao u krizu počele su tajnovitim porukama i komentarima koje je Šeril postavljala na svoj Instagram profil. Većina njih se odnosi na "laži" i to da "prolazi kroz pakao".

A photo posted by Cheryl (@cherylofficial) on Oct 28, 2015 at 9:41am PDT

U prošlonedeljnoj emisiji britanskog "X faktora", u kom je Šeril jedna od sudija, tokom nastupa takmičarke uz pesmu "Ljubav je igra gubljenja", gorko se rasplakala. Što je još više podgrejalo sumnje da trenutno prolazi kroz bračnu krizu.

Podsetimo, pevačica je francuskog biznismena upoznala na Kanskom festivalu 2014. godine, i posle samo tri meseca zabavljanja stali su na ludi kamen. Venčanju su, osim mladenaca, prisustvovala još samo dva gosta - njena majka i drugarica Lili Ingland.

Da li će Šeril i Žan uspeti da prevaziđu krizu ili će se i ova njena ljubav završiti krahom, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty hellomagazin