Poznati fudbaler i njegova supruga pobeđuju rak kože

Poznati fudbaler i njegova supruga pobeđuju rak kože

Autor: | 16/12/2015

0


Vini Džouns, glumac i bivši fudbaler "Lidsa" i "Čelzija", i njegova supruga Tanja, uspešno se oporavljaju od raka kože, koji im je dijagnostikovan skoro u isto vreme.

U novembru 2013, zvezda serije "Dve čađave dvocevke" otkrio je da i on i njegova supruga Tanja, sa kojom je u braku bio 21 godinu, boluju od raka kože. Juče su po prvi put su po prvi put viđeni zajedno u javnosti otkako su pobedili opaku bolest.


Tanja i Vini viđeni su dok su izlazili iz prodavnice u Los Anđelesu.

Tanja je u 21. godini imala transplataciju srca, i već dva puta je bila lečena od raka. Njen suprug je pobedio rak prošle godine, nakon tri operacije kojima mu je uklonjen tumor.

Inače, nakon što su mu doktori dijagnostikovali rak, Vini se u potpunosti povukao sa javne scene, a u jednom retkom intervjuu otkrio je kako se osećao kada mu je doktor saopštio dijagnozu.

- Kada mi je lekar saopštio da imam rak, upitao sam ga samo koliko mi je života ostalo. Tokom karijere sam se borio sa nekim od najčvršćih i najprljavijih momaka, bio u nekoliko krvavih obračuna u barovima, ali ovo je daleko najteži i najopasniji protivnik sa kojim sam se susreo – rekao je on.

Glumački debi doživeo je u filmu Gaja Ričija "Dve čađave dvocevke" iz 1998. godine, a igrao je i u filmu "Sneč" istog reditelja. Inače, Džouns je u nedugoj glumačkoj karijeri zabeležio čak 90 filmskih uloga.

Osim toga, Džouns je ostao upamćen kao jedan od "najprljavijih" ali i najborbenijih fudbalera u istoriji Velike Britanije.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin
Tagovi: rak kože

Pročitajte još

Najnovije vesti