Pogledajte prvi trejler nastavka sage o Hari Poteru (video)

Pogledajte prvi trejler nastavka sage o Hari Poteru (video)

Autor: | 16/12/2015

0

Knjiga "Fantastične zveri i gde ih naći", poznate autorke Dž. K. Rouling oživeće sledeće godine na velikom platnu, tačnije 17. novembra 2016. godine kada stiže u domaće bioskope.

U glavnoj ulozi gledaćemo Edija Redmejna koji će glumiti čarobnjaka Njuta Skamandera. Radnja se događa 70 godina pre nego što je saga o Hariju Poteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Hari čitao pre odlaska u Hogvorts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.

Osim Redmejna, u filmu će se pojaviti i Ketrin Voterson u ulozi Tine, Den Fogler kao Džejkob, Samanta Morton glumi Meri Lu, a oskarovac Džon Vajt će se naći u ulozi Henrija Šava. Uz njih će u filmu nastupiti Ron Perlman i Kolin Farel u manjim ulogama.

Film je režirao Dejvid Jejts, baš kao i poslednja četiri filma o Hari Poteru, a scenario je napisala sama književnica, Dž. K. Rouling.

- `Čudesne zveri i gde ih naći’ će se u bioskopima pojaviti za malo manje od godinu dana, a već je ovim prvim trejlerom izazvao zanimanja ne samo zaljubljenika u ovaj čarobni svet, već i onih koji su površno pratili nastavke o najslavnijem čarobnjaku, pa ne sumnjamo kako će pred kraj sledeće godine ponovno nastati prava filmska euforija.

Komentari (0)

Loading
, Foto:facebook/Fantastic Beasts and Where to Find Them Movie hellomagazin
Tagovi: hari poter

Najnovije vesti