Sindi Kraford ne štedi komplimente na račun Amal Kluni

Sindi Kraford ne štedi komplimente na račun Amal Kluni

Autor: | 16/12/2015

0

Slavna manekenka Sindi Kraford već godinama se druži sa Amal Kluni. Poznavala je jednog od najboljih svetskih advokata u oblasti ljudskih prava mnogo pre nego što se udala za Džordža Klunija.

Oduševljena ne samo izgledom svoje prijateljice, već i kompletnom njenom pojavom, Sindi je u nedavnom intervjuu predstavila Amal kao savršenu ženu.

- Znate, ona nije samo lepa. Ona je, da tako kažem, kompletan paket. Pametna je, obrazovana, duhovita, šarmantna, ostvarena, zabavna... Džordž konačno pored sebe ima nekog ko ga zaista ispunjava i koga neizmerno voli. Na istom su emotivnom i intelektualnom nivou – objašnjava Sindi i ističe da ni ona ni njen suprug Rend Gerber ne bi mogli da zamisle dobar provod bez svojih najboljih prijatelja iz "kuće" Kluni.

- Imamo zajedničku vikendicu u meksičkom letovalištu Kabo, a osnovali smo i kompaniju za proizvodnju tekile. Amal sam pomenula i u svojoj biografiji, što znači da smo svi četvoro veoma vezani. Srećna sam zbog toga – kaže najveća zvezda zlatne ere top modela.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti