Adrijana i Alesandra odlaze u penziju?

Adrijana i Alesandra odlaze u penziju?

Autor: | 16/12/2015

0

Na nedavno objavljenim fotografijama snimanja za katalog kupaćih kostima Victoria’s Secret nema ni traga Adrijani Limi i Alesandri Ambrosio. Znači li to da se slavni anđeli povlače?

Službenog odgovora na ovo pitanje iz sedišta brenda još uvek nema, ali činjenica je da su tri najpoznatije predstavnice brenda (uz Adrijanu i Alesandru), Kendis Svonpul, Lili Oldridž i Behati Prinslu, bile prisutne na snimanju uz mnogo novopridošlih devojaka.

Ovo snimanje često se do sada pokazalo kao dobar indikator promena u redovima Victoria’s Secret modela. Na primer, sve devojke koje su prošle godine prisustvovale snimanju, ove godine službeno su postale i anđeli, a Karli Klos, koja u to vreme nije još obavila kako odlazi, nije učestvovala na snimanju, prenosi elle.hr.

Lima i Ambrosio deo su spektakularnog šooa već 16 godina, a prošle godina Adrijana je i priznala kako namerava da se bavi ovim poslom sve dok joj priroda to bude dopuštala. Istovremeno, Alesandra je priznala kako je svesna da će kad-tad morati da odloži svoja krila i kako se s tim već pomirila.

Mi nismo!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash

Najnovije vesti