Udruženja za zaštitu životinja oštro kritikovala Anđelinu Džoli

Udruženja za zaštitu životinja oštro kritikovala Anđelinu Džoli

Autor: | 16/12/2015

0

Udruženja za zaštitu životinja žestoko su napala Anđelinu Džoli zbog, kako je navedeno, "surovosti" koju je dozvolila svojoj deci.

Anđelina, koja se sa porodicom nalazi na putovanju po jugoistočnoj Aziji, zamerila se zaštitnicima životinja jer je pustila svoju deci da jašu slonove u blizini čuvenog Angkor Vata, u Kambodži.

Iz udruženja "Elephant Asia Rescue and Survival Foundations" Anđelini, koja je javno osudila lovokradice u Africi koji ubijaju zbog slonovače, stigla je oštra kritika.

- Zaista, Anđelina, da li si toliko neobrazovana u vezi sa brutalnim metodama kroćenja i eksploatacije slonova za "turističke" namene u Aziji?

Ipak, sudeći po uvek dobro obaveštenim, ali i neimenovanim izvorima bliskim slavnoj glumici decu, uključujući i usvojenog Medoksa rođenog upravo u Kambodži, na jahanje slonova odvela Anđelina, već tutori. Anđelina se u tim trenucima oporavljala od stomačnog virusa.

Izvor tabloida "The Sun"  kaže da je Anđelina "bila besna kada je saznala šta se dogodilo, jer mrzi okrutnost prema životinjama".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Najnovije vesti