Zvezda "Prijatelja" postaje Kardašijan

Zvezda "Prijatelja" postaje Kardašijan

Autor: | 18/12/2015

0


Dejvid Švimer pridružiće se klanu porodice Kardašijan, pošto je angažovan za ulogu pokojnog Roberta Kardašijana u novoj miniseriji "American Crime Story".

Prema rečima slavnog glumca, pokojni Robert Kardašijan se potpuno razlikovao od svoje dece koja su veoma poznata. Dejvida je mnogo iznenadilo koliko je Robert bio povučen i religiozan čovek, iako je bio veoma poznat advokat.

- Zaista nisam znao ko je bio Robert Kardašijan. Bila je to misterija za mene. Posebno me je zaintrigiralo to što se njegov način života veoma razlikovao od onog koje ide uz prezime Kardašijan, koje je veoma poznato u svetu - izjavio je slavni glumac i dodao:

- Malo ljudi je imalo prilike da upozna pokojnog Roberta, a zahvaljujući rijaliti porodici Kardašijan, mnogi su mislili da je i Robert kao i ostali članovi.


Zvezda serije “Prijatelji” igraće oca Kim Kardašijan u seriji koja donosi priču o glumcu i sportisti O Džej Simpsonu, koji trenutno služi zatvorsku kaznu za ubistvo svoje supruge i njenog prijatelja, a čiji je advokat bio Robert Kardašijan. Serija je zasnovana na bestseleru Džefrija Tubina “The Run of His Life”, a pored Švimera glumiće i Kuba Guding Džunior i Sara Paulson.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty, Promo hellomagazin