Majkl Mur isprozivao Trampa: Mi nismo zemlja ljutih belaca (foto)

Majkl Mur isprozivao Trampa: Mi nismo zemlja ljutih belaca (foto)

Autor: | 19/12/2015

0

Poznati reditelj Majkl Mur odgovorio je na svoj način milijarderu Donaldu Trampu, koji se bori za nominaciju u Republikanskoj stranci, kako bi postao kandidat za predsednika SAD na izborima 2016.

Mur je došao ispred Trampove kule u Njujorku sa transparentom “Svi smo mi muslimani”, a nakon što je Tramp bez blama, ali i bez ramišljanja izjavio da bi svim muslimanima trebalo zabraniti ulazak u Ameriku, navodeći da su oni teroristi.

U znak solidarnosti sa muslimanima Mur je stajao ispred Trampove kule sa transparentom sve dok ga policija nije udaljila, prenosi Alo. Mur je u obrazloženju akcije na društvenim mrežama objavio i da Tramp ima male šanse da de useli u Belu kuću nakon demografskih promena u Americi.

Join me. Please make your own sign WE ARE ALL MUSLIM and post it on Twitter, Instagram, Facebook with the hashtag, #WeAreAllMuslim. A photo posted by Michael Moore (@michaelfmoore) on Dec 17, 2015 at 5:17pm PST


- Mi nismo zemlja ljutih belaca. Evo statistike koja će dovesti do toga da ti se zavrti kosa na glavi. Čak 85 odsto birača koji biraju predsednika su žene, pripadnici manjina, i mladi između 18 i 35 godina. Drugim rečima, to nisu tvoje pristalice i oni koji bi želeli da ti upravljaš ovom zemljom - naveo je Mur.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash/instagram