Natali Portman će "oživeti" Džeki Kenedi Onazis

Natali Portman će "oživeti" Džeki Kenedi Onazis

Autor: | 19/12/2015

0

Natali Portman snima film u kome glumi Žaklin Kenedi Onazis, ženu čiji je život bio prepun uzbudljivih, stresnih i tragičnih događaja.

Intrigantan i uzbudljiv život Prve dame Amerike, kasnije žene jednog od najbogatijih ljudi na svetu, grčkog brodovlasnika Aristotlea Onazisa nekoliko puta je bio ekranizovan.

Slavnu i autentičnu Džeki O. do sada su glumile Kejti Holms, Džin Triplhorn, Džoen Vejli i druge mahom televizijske glumice koje ne pripadaju holivudskoj listi A glumica.

Najnovija filmska biografija supruge američkog predsednika Džona Kenedija koji je tragično nastradao u atentatu 1963. godine, u Dalasu, za glavno "oružje" ima upravo jednu od najpopularnijih glumica današnjice.

Naime, u filmu "Jackie" uloga američke lepotice francuskog porekla (porodično prezime Buvije) je poverena Natali Portman. Prvi kadrovi filma pokazuju kako Oskarovka izgleda veoma slično Prvoj dami.

U stilu Žaklin Kenedi  Onazis, Natalie je na fotografiji odevena u crveni kostim, bisere i natapiranu bob frizuru koja je bila zaštitni znak slavne Džeki.

Poslednji film o Džeki O. će pratiti njen žiovt nakon atentata, kada se Prva dama u dobi od 34 godine našla u ulozi udovice. Film se trenutno snima na nekoliko lokacija u Parizu u režiji Pabla Lerina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images, printscreen
Tagovi: natali portman

Najnovije vesti