Upoznajte Kamilu Osman, apsolutnu kopiju Kim Kardašijan (foto)

Upoznajte Kamilu Osman, apsolutnu kopiju Kim Kardašijan (foto)

Autor: | 23/12/2015

0

Bilo je do sada mnogo kopija i dvojnica najpoznatije rijaliti zvezde, ali blogerka i dizajnerka Kamila Osman ubedljivio je najvernija. Toliko da su čak i fanovi Kim Kardašijan totalno odlepili kada su videli njene slike.

Kamila je otvorila nalog na Instagramu pre svega dva meseca, ali već ima skoro 90.000 fanova, i to prevashodno zbog neverovatne sličnosti sa rijaliti zvezdom.

Ona se ne trudi da sakrije sličnost, već to rado ističe na fotkama, pa je u nekim pozama zaista teško prepoznati da li se radi o pravoj Kim ili o ovoj kopiji iz Toronta.

A photo posted by kamïlla ōsman (@kamiosman) on Oct 6, 2015 at 8:48pm PDT

Neki od fanova kažu da su njih dve verovatno imale zajedničkog plastičnog hirurga te otud toliko liče, ali većina u komentarima nije skrivala šok zbog ovolike sličnosti.

A photo posted by kamïlla ōsman (@kamiosman) on Dec 1, 2015 at 10:29am PST

"Čoveče, pa vi ste bliznakinje! Boli me glava koliko sam zbunjen", samo je jedan od oduševljenih komentara, a Kamila iz dana u dan dobija sve više fanova (na desetine hiljada dnevno), prenosi 24sata.rs.

A photo posted by kamïlla ōsman (@kamiosman) on Dec 11, 2015 at 8:57am PST

Iako većini ljudi nije baš najjasnije zašto bi neko želeo da postane živa kopija poznate ličnosti, izgledada će se Kamili to i te kako isplatiti.

 

A photo posted by kamïlla ōsman (@kamiosman) on Dec 8, 2015 at 10:34am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/kamiosman
Tagovi: kim kardašijan

Najnovije vesti