Grmljavina u raju: Da li Amal ostavlja Klunija?

Grmljavina u raju: Da li Amal ostavlja Klunija?

Autor: | 23/12/2015

0

Otkako su se prošle godine venčali, Amal i Džordž Kluni ne prestaju da intrigiraju svet, obožavaoce, ali i brojne poklonike holivudskih teorija zavera. Kako vreme prolazi, sve je više onih koji smatraju da je njihov brak samo dobra predstava za javnost, jer su dva potpuno različita sveta.

Žene zavide lepoj Amal što je jedina uspela da odvede pred oltar do tada nepopravljivog neženju i velikog zavodnika, dok bi mnogi muškarci sve dali kad bi mogli da se nađu na Džordžovom mestu. Ali, kako sve glasnije pričaju izvori bliski slavnom paru, gospođa Kluni u toj vezi nije previše srećna. Tako se bar požalila prijateljima tokom nedavne večere u Londonu, začinjene vodkom i “poverljivim” ženskim razgovorima.

Amal je, navodno, rekla da joj Džordž ne posvećuje dovoljno pažnje i da je usamljena jer on mnogo više vremena provodi sa Sindi Kraford i njenim mužem Rendom Gerberom nego s njom.

Prinuđena je da bude u društvu ljudi sa kojima baš i ne deli ista interesovanja, a zbog stresa nikako ne može da ostane u drugom stanju. Iako slavna manekenka obožava Amal, čini se da joj nije svejedno kada se njen suprug šali kako je jedne vesele večeri završio u Sindinom krevetu. Takođe, smatra da je svet u kojem se kretala pre udaje za Klunija više ne shvata ozbiljno.

Izvori tvrde da je samo pitanje dana kada će početi da skuplja papire za razvod. Srećom, šale se, Kluni poznaje dobrog advokata.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić guliver/splash

Pročitajte još

Najnovije vesti