Upoznajte Fahrije Evdžen, buduću suprugu "Bali-bega" (foto/video)

Upoznajte Fahrije Evdžen, buduću suprugu "Bali-bega" (foto/video)

Autor: | 30/12/2015

0

Kad je pre desetak dana osvanula vest da će se Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen venčati, brojne obožavateljke atraktivnog Bali-bega pale su u očaj. Njegova buduća supruga sa druge strane ne skida osmeh sa lica. Pa ako ste se pitale čime je osvojila atraktivnog glumca, evo pet odgovora, pet njenih najboljih izdanja.

Naslovne strane magazina...

A photo posted by Fahriye Evcen (@evcenf) on Mar 27, 2015 at 9:41am PDT

Pre 10 godina pojavila se u seriji "Asla Unutma", a 2006. joj je donela najpoznatiju ulogu, tad je zaigrala u sapunici "Yaprak dökümü" ("Kad lišće pada"). Nedžlu je zavolela i naša publika, u ovom televizijskom hitu glumica se izdvojila kao najlepša. Zvezda malih ekrana... Igrala je i na filmu, i to u "Cenet" (2007) , "Takiye: Allah'ın Yolunda" (2010) i "Evim sensin" (2012). Stekla je popularnost u Turskoj, spoj njenog izgleda i talenta bio je put do te popularnosti, prenosi zena.blic.rs. Opuštena u svom domu...  

A photo posted by Fahriye Evcen (@evcenf) on Sep 20, 2015 at 6:02am PDT

Buraka je upoznala prošle godine na snimanju serije "Çalıkuşu". Vezu su određeno vreme skrivali od medija, umeli su i da nadmudre paparace, bežeći iz bioskopa požarnim stepenicama.

Jedan od najlepših glumačkih parova...

A photo posted by Fahriye Evcen (@evcenf) on Feb 2, 2015 at 11:11am PST

Turskoj glumici je pošlo za rukom da uradi ono o čemu brojne obožavateljke markatnog  Bali-bega samo maštaju. Njih dvoje su venčanje planirali još letos. Ali će se ono destiti posle Nove godine, pozivnice su već uručene.

  A photo posted by Fahriye Evcen (@evcenf) on Feb 1, 2015 at 6:02am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash/instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti