Kim Kardašijan zahvalna lekarima: Tri dana sam gledala svoju bebu na aparatima, upala puća je strašna!

Kim Kardašijan zahvalna lekarima: Tri dana sam gledala svoju bebu na aparatima, upala puća je strašna!

Autor: | 03/01/2018

0

Sin Kim Kardašijan i Kanje Vesta je u prošli četvrtak pred Novu godinu završio u bolnici zbog teške upale pluća. Starleta je danas, kada je najgore prošlo, na Instagramu zahvalila lekarima i pohvalila Sejnta.

Kim i njen suprug Kanje malenog su odveli u hitnu u losanđelesku bolnicu u sredu, a dečak je zbog teškog stanja sledećeg jutra primljen u bolnicu gde je ostao do subote. Roditelji su svo vreme bili uz njega.

Kim je na Instagramu pohvalila svog dvogodišnjeg sinčića Sejnta pošto je izašao iz bolnice i sada se nalazi na kućnom lečenju.

- Moj dragi dečačić je tako snažan! Provela sam tri noći gledajući svoju bebu kako dobija infuziju i diše pomoću aparata sa kiseonikom, što je bio vrlo stresan kraj godine. Upala pluća je zastrašujuća. Želim da zahvalim svakoj medicinskoj sestri i lekaru koji rade bez prestanka. Zahvalni smo na svima vama! On je sada kod kuće i mnogo je bolje. Sigurna sam da će reći da je vožnja vozilom hitne pomoći bila kul. Moj snažni Sejnt - napisala je Kim na Instagramu.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: kim kardašijan

Pročitajte još