Zlatni parovi na dodeli Zlatnih globusa: Džastin Timberlejk i Džesika Bil su neodoljivi (video)

Zlatni parovi na dodeli Zlatnih globusa: Džastin Timberlejk i Džesika Bil su neodoljivi (video)

Autor: | 09/01/2018

0

Na ovogodišnjoj dodeli Zlatnih globusa pojavili su se i mnogi poznati parovi koji su odoleli trendu i sačuvali svoju ljubav od rastanka i razvoda.

Džastin Timberlejk se pojavio sa svojom suprugom Džesikom Bil, koja je bila jedna od nomiovanih za ulogu u filmu The Sinner u kategoriji za najbolju glumicu u mini-seriji i TV filmu, a ovom prilikom su pred kaerama otkrili da je sve što se dešava u njihovom braku rezultat timskog rada.

- Tako sam ponosan na nju, znam koliko je rada i truda uložila u sve prošlog leta, ali je uspevala da stigne kući svakog dana... Pomagao sam joj dok je radila na scenariiju, bilo je vrlo zabavno - rekao je Džastin u razgovoru sa Rajanom Sikrestom u živom uključenju sa crvenog tepiha.

Ali, Džesika je napravila korak dalje, objasnivši gledaocima koliko je njen suprug bio važan dok je radila na filmu.

- Mi stalno jedno drugome pomažemo u iščitavanju scenarija za audicije, ali iskreno, ovaj čovek je neko ko našu porodicu čvrsto drži zajedno. Bez tebe, verovatno bih bila odavno razvedena, tužna i jadna. Zaista mislim sve što sam rekla! - bila je vrlo iskrena Džesika.

Njih dvoje su zaista izgledali fenomenalno, a i ostali slavni parovi su otkrili neke lepe detalje iz svog porodičnog života, pogledajte i poslušajte ih.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Najnovije vesti