Porodica Versaće se ogradila od serije o tragično preminulom Đaniju: Mi ovo nismo autorizovali

Porodica Versaće se ogradila od serije o tragično preminulom Đaniju: Mi ovo nismo autorizovali

Autor: | 09/01/2018

0

Članovi porodice slavnog italijanskog modnog dizajnera Đanija Versaćea ogradili su se od dugoočekivane američke TV serije o njegovoj nasilnoj smrti.

Seriju čini devet epizoda, nastala je u produkciji 21st Century Fox-a, a premijera se očekuje sledeće nedelje. Među ostalima u njoj glume španska glumica Penelope Kruz koja igra Donatelu Versaće, dizajnerovu sestru i portorikanski pevač Riki Martin.

 

Reditelj serije je Rajan Marfi, a Versačeovog ubicu Endrjua Kunanana, koji je slavnog dizajnera ubio na stepenicama njegove vile u Majamiju 1997., glumi tridesetogodišnji američki glumac Daren Kris.

Kunanan se na početku trejlera čini kao normalan mladić u dvadesetim godinama, ali vrlo brzo policijska scena ga prikazuje u zastrašujućem svetlu, otkrivajući da je u svom ubilačkom pohodu iza sebe ostavio tela četiri muškarca.

 

Kompanija Versaće "nije autorizovala i nije učestvovala u nastanku TV serije", stoji u saopštenju kompanije objavljenom u ponedjeljak.

- Seriju treba gledati kao na izmišljenu priču, s obzirom na to da knjiga Morin Ort "Vulgar Favours", na čijem temelju je nastala serija, nije dobila autorizaciju porodice - stoji u saopštenju.

hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti