Alen Delon: Ovaj svet ću napustiti bez žaljenja

Alen Delon: Ovaj svet ću napustiti bez žaljenja

Autor: | 11/01/2018

0

Ispuštene prilike, pogrešni izbori, loše procene su ono zbog čega se najčešće kajemo u nekom trenutku života. Bez obzira na starost uvek stoji pitanje šta bi se dogodilo da su nam životnu izbori bili drugačije.

Legendanrni glumac Alen Delon živeo je život dostojan uzbudljivog romana. Zaveo je brojne svetske lepotice, odigrao maestralne role i sada obeležava 60 godina karijere. Tim povodom je dao intervjuu za francuski magazin "Paris Match" u kom tvrdi da će ovaj svet napustiti bez žaljenja.


-Život mi više ne donosi bog zna šta. Sve sam doživeo, sve sam video. Mrzim ovu epohu, povraća mi se od nje.Ima ljudi koje mrzim. Sve je lažno, iskrivljeno. Nema više poštovanja, niko vam više ne daje reč. Samo se novac računa. Slušamo o zločinima. Znam da ću napustiti ovaj svet bez žaljenja, rekao je, između ostalog, glumac i istakao da bi još jednom voleo da zaigra u pozorištu.

Gotovo su svi mrtvi, ističe legendarni glumac iz “Geparda” (1963), kojem je pre nekoliko meseci umrla bivša partnerka Mirej Dark, glumica koja je s njim delila život sedamdesetih godina.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty
Tagovi: alen delon

Pročitajte još