Poznate dame koje su se odlučile za manje bujan dekolte i rekle ne silikonima

Poznate dame koje su se odlučile za manje bujan dekolte i rekle ne silikonima

Autor: | 14/01/2018

0

Dok većina poznatih dama hrli plastičnim hirurzima da bi im ugradili implantnante, postoje i one koje su se odlučile na obrnuti proces iz estetskih ili zdravstvenih razloga

Džejn Fonda

Glumica ne krije da je bila na više estetskih operacija kojima je lice pomladila, kako tvrdi, za deset godina. Ali još za vreme prvog braka s francuskim rediteljem Rodžerom Vadimom za kojeg se udala 1965., Fonda (80) je povećala grudi.

 

Njen drugi suprug, politički aktivista Tom Hajden mrzeo je njene veštačke grudi. Odlučila je da ih izvadi jer se, otkriva, nije osećala ženstveno.

- Sve slavne žene danas izgledaju isto jer sve idu na iste operacije, a to nikada nisam htela - rekla je Džejn.

 

Viktorija Bekam

Bivša članica grupe Spice Girls dugo je krila da je išla 'pod nož' iako joj se dekolte vidno menjao kroz godine. Prvi put je o silikonima progovorila 2014., kada je priznala da je nekoliko puta 'kupila grudi'. Viki (43) je dekolte prvo povećala za dva broja, zatim ih je smanjivala broj po broj, da bi na kraju, 2009. izvadila implantate.

 

Prošle godine priznala je da je to sve radila zbog nesigurnosti pa je u svojoj kolumni poručila drugim devojkama i ženama: 'Ne dirajte svoje prirodne grudi'.

Dru Barimor

Glumica, koja se proslavila još kao sedmogodišnja devojčica, imala je prirodno veće grudi. Sa samo 17 godina, već je trpela bolove u leđima i bilo joj je neprijatno, objasnila je, što je muškarci stalno gledaju.

- Izgledala sam sebi ogromno u svakom komadu odeće. Bila sam ih jako svesna - rekla je Barimor (42).

Šeron Ozborn

Ni supruga muzičara Ozija Ozborna ne krije da se podvrgla mnogim operacijama na licu i telu, uključujući i sužavanju vagine. Šeron (65) je još 2011. u tok šouu priznala da je dugo imala implantate ali hitno je morala da ih izvadi.

 

- Silikoni su mi doslovno iscurili po stomaku, bilo je grozno. Kada sam ih izvadila, najzad sam se osećala kao da više ne spavam na vodenim jastucima - rekla je Šeron.

Arijel Vinter

Baš kao i Barimor, glumica Arijel Vinter (19), najpoznatija po ulozi Aleks Danfi u seriji 'Moderna porodica', smanjila je grudi sa 17 godina. Zbog bolova u vratu i leđima, svoje je bujne grudi smanjila za dva broja. Arijel je priznala da je s oblinama 'muku mučila' jer su joj, kaže, 'izrasle preko noći'. Već s 15 godina, nosila je korpu F. 

- Počelo je da me toliko boli na setu 'Moderne porodice' da nisam mogla više da izdržim - priznala je Vinter.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti