Lejdi Gaga u šetnji Milanom: Buntovnica i dama u svakoj prilici (video)

Lejdi Gaga u šetnji Milanom: Buntovnica i dama u svakoj prilici (video)

Autor: | 18/01/2018

0

Lejdi Gaga se prošle godine povukla iz javnosti zbog zdravstvenih problema, a utehu od raskida veridbe našla je u - novom vereniku.

Radi se o poznatom holivudskom agentu Kristijanu Karinu, s kojim je prvi put viđena u maju 2017. godine, a već u novembru je na ruci imala prsten.

A čini se kako je agent zaslužan što pevačica blista, što je dokazala sinoć u Milanu u ekstravagantnoj crvenoj haljini u kojoj se pojavila na večeri u jednom restoranu.

Објава коју дели Joanne.74 (@ladygaga_74) дана 18. Јан 2018. у 12:48 PST

Raskošna toaleta na nekim delovima je bila providna, ali je pokrivala sve strateške delove, a pevačica je u restoran ušla u pratnji tjelohranitelja u maniruprave dive, ali na to smo već odavno navikli kod nje.

Објава коју дели NicoRan (@nico_ran84) дана 17. Јан 2018. у 1:41 PST

Već drugog dana viđena je u šetnji talijanskim gradom u potpuno crnoj kombinaciji s krznom na rukavima i šeširom, s kojom takođe nije mogla da prođe nezapaženo.

Lejdi Gaga je ovu crnu kombinaciju dobila na poklon od Donatele Versaće, kojoj se zahvalila:

- Donatela ti si tako divan prijatelj, inspiracija i uteha u mom životu. Hvala ti na ovim divnim poklonima, nikada neću zaboraviti ovaj dan, momenat... Jednostavno sam kao i obično ostala bez teksta. Ti uvek učiniš da Milano postane moj dom, a jednoj Italijanki iz Amerike to zaista mnogo znači. Volim te kraljice moja.

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 17. Јан 2018. у 6:55 PST

hellomagazin.rs Instagram/LadyGaga
Tagovi: lejdi gaga

Pročitajte još

Najnovije vesti