Džejn Fonda je ovom fotografijom pokazala šta znači biti prava zvezda

Džejn Fonda je ovom fotografijom pokazala šta znači biti prava zvezda

Autor: | 18/01/2018

0

Glumica koja je hrabro zakoračila u 80. godinu, koja je izašla pred novinare s tek urađene operacije uklanjanja raka kože sa usne, koja se izborila sa mnogim strahovima... ovoga puta je otišla korak dalje i poslala snažnu poruku jedne istinske zvezde.

Glamur crvenog tepiha nam daje lažnu sliku stvarnosti koja zaslepljuje, kojoj se divimo, koja se dešava nekom tamo, ali nikada i nama ostalima, običnim smrtnicima.

Međutim, Džejn Fonda je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju koja dokazuje da i tim glamuroznim, čarobnim crvenim tepihom, koračajuu ljudska pića, ista kao i blo ko od nas.

Na gala otvaranju Muzeja savremene umetnosti u Los Anđelesu, Džejn se pojavila u čipkanoj haljini, savršeno našminkana i sa dobrom i usklađenom frizurom... Postavila je ovu fotografiju, a komplimenti su se samo ređali, broj lajkova je rastao, ali...

Fonda je onda pokazala delić stvarnosti, jutro posle glamura, sjaja, šminke... uz reči:

- Evo i mene sledećeg jutra. Nisam mogla da otkopčam haljinu, pa sam spavala u njoj... Nikad mi više nije falio suprug nego sada! - poručila je holivudska diva bez šminke, s podočnjacima, neuredne frizure... Baš onakva kakva i zaslužuje naše divljenje.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: džejn fonda