Mekoli Kalkin otkrio razlog koji ga je naterao da napusti Holivud (video)

Mekoli Kalkin otkrio razlog koji ga je naterao da napusti Holivud (video)

Autor: | 23/01/2018

0

Mekoli Kalkin otkrio je šokantan razlog koji ga je naterao da napusti Holivud. Nekad najveća dečja zvezda sprema se za povratak na male ekrane, a tvrdi da je napustio glumu zbog zlostavljanja.

Danas 37-godišnji Kalkin tvrdi da ga je njegov otac Kit mentalno i fizički zlostavljao jer je bio ljubomoran. Pretio mu je da će ga udariti ako ne uradi sve dobro.

Zvezda omiljenog božićnog filma to je otkrila u intervjuu sa Markom Maronom u njegovom podkastu.

- Sve što je on (Kalkinov otac) pokušavao da uradi u životu, ja sam uspeo pre nego sam napunio 10 godina - rekao je Kalkin.

Njegovi roditelji razveli su se 1994. godine pošto je on snimio Riči Riča. Njihov rastanak nazvao je "jednom od najboljih stvari koje su se ikada dogodile" jer je zbog toga napustio industriju.

 

Roditelje je tužio kad mu je bilo samo 15 godina i izbrisao ih je kao zakonske staratelje kako više ne bi mogli da kontrolišu njegovo bogatstvo.

- Gotov sam, nadam se da ste zaradili sav svoj novac, jer od mene ga više neće biti - rekao je.

 

U međuvremenu, postao je dobar prijatelj s Paris Džekson, ćerkom Majkla Džeksona s kojim je takođe bio blizak prijatelj pa je Paris postao kum, a dele i istu tetovažu.

 

Od 2002. godine 9 godina bio je u vezi s Milom Kunis.

- Bio je veliki, niste mogli da hodate s njim po ulici - rekla je Mila.

- Uvek je privlačio neku čudnu pažnju. Fanovi su vrištali - nisu znali kako da reaguju. To nije bila normalna reakcija na zvezdu. Obožavaoci su na njegovu pojavu reagoali vrlo abnormalno - rekla je.

 

Glumac danas izgleda mnogo bolje, a u vezi je sa zvezdom Dizni kanala, Brendom Song.

Sem toga, Kalkin se vraća i Holivudu ulogom u dramskoj komediji "Changeland", uz svoju devojku Brendu Song, a pod palicom prijatelja Seta Grina.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: Mekoli Kalkin

Pročitajte još