Megan Markl je pre udaje za princa želela da zaradi milione na lizalicama (video)

Megan Markl je pre udaje za princa želela da zaradi milione na lizalicama (video)

Autor: | 29/01/2018

0

Američka glumica Megan Markl (36) za nekoliko meseci i službeno će postati članica britanske kraljevske porodice. Verenica princa Harija (33) zbog ljubavi se odrekla karijere i mnogih drugih stvari koje su sasvim normalne u životu 'obične građanke'.

Zvezda serie 'Face' poznata je kao 'žena od akcije', a to potvrđuje i informacije o tome kako je, pre nego što se proslavila kao glumica, planirala da zaradi milione.

Kako javljaju strani mediji, Megan je još 2012. predala papirologiju potrebnu za patentiranje imena firme za proizvodnju lizalica. Glumica i njena prijateljica želele su da zaštite ime 'Lali' i svoje lizalice plasiraju u prodavnice sa slatkišima.

 

Od posla sa slatkim na kraju nije bilo ništa jer je Markl ubrzo dobila ulogu Rejčel Zejn u seriji 'Face', a sve ostalo je istorija.

Markl i princ veridbu su objavili  krajem 2017., a Megan je ponosno pokazivala verenički prsten koji je dizajnirao princ Hari. Inače, prsten je načinjen od nakita pokojne princeze Dajane. Par će se venčati u maju ove godine.

Verenica princa Harija nije otkrila koga će zvati na svoj 'veliki dan', ali je potvrdila da će njen otac sigurno biti uz nju.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: megan markl

Najnovije vesti