Kad prava ljubav zakuca na vrata: Prvi susret je za Klunijeve bio sudbonosni

Kad prava ljubav zakuca na vrata: Prvi susret je za Klunijeve bio sudbonosni

Autor: | 31/01/2018

0

Da su neke ljubavi sudbinski predodređene govori i priča poznatog para, holivudskog glumca Džordža Klunija i advokatice za ljudska prava, Amal Kluni. Šta više, oni dokazuju da prava ljubav zaista može da vam zakuca na vrata. O tome kako se desio njihov prvi susret, glumac je otkrio u emisiji Dejvida Letermana.

–Najluđa je stvar što uopše nisam izašao da bih upoznao svoju buduću ženu. Naš zajednički prijatelj je prolazio pored moje kuće i rekao mi kako bi svratio do mene. 'Mogu li dovesti i prijateljicu?' pitao je, a ja sam se, naravno, složio, prisetio se 58-godišnji glumac septembarske večeri od pre četiri godine.

Galantnost sa stilom: Kako su Klunijevi iznenadili glumce iz malog britanskog sela

– Onda me je nazvao menadžer da mi kaže 'Sreo sam tu ženu koja dolazi kod tebe i koju ćeš oženiti' .Najsmešnije od svega  je bilo to što su mi u posetu došli mama i tata, koji su celo veče sedeli sa nama. Toliko smo se zapričali, da smo ostali budni skoro celu noć, rekao je Kluni.

Džordž Kluni: Žao mi je sto Amal nisam upoznao mnogo ranije

Razmenili su email adrese kako bi mu Amal poslala fotografije koje je te večeri napravila, te su tako počeli da se dopisuju. Obostrane emocije su odmah proradile, pa su ubrzo uplovili u ljubavnu vezu. Danas su srećni roditelji blizanaca, sina Aleksandra i ćerke Ele.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti