Lejdi Gaga otkazala turneju: Razorena sam, moram da stavim zdravlje na prvo mesto

Lejdi Gaga otkazala turneju: Razorena sam, moram da stavim zdravlje na prvo mesto

Autor: | 03/02/2018

0

Lady Gaga otkazala je preostalih deset koncerata turneje "Joanne", kako bi se posvetila izlečenju jer je u veoma lošem stanju.

Pevačica, čije je pravo ime Stefani Džermanota, boluje od fibromijalgije, poremećaja koji se manifestuje jakim bolovima u celom telu, umorom i problemima sa snom i pamćenjem, prenosi "Dejli mejl".

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Jan 29, 2018 at 9:24am PST

Gaga je ranije otkazivala koncerte zbog problema sa bolovima, uključujući i probleme sa povredom kuka, zbog čega je svojevremeno nastupala u invalidskim kolicima, prenosi Mondo.rs.

-Nažalost, Lady Gaga pati od jakih bolova koji su bitno uticali na njenu sposobnost da nastupa. Zajedno sa promoterom Live Nation, donela je tešku odluku da otkaže preostalih deset datuma na turneji 'Joanne'. Ekstremno joj je žao što je fanovi u Evropi neće slušati, navodi se u saopštenju Gaginog PR tima.

-O njoj vode brigu medicinski stručnjaci, kako bi mogla da nastupa u godinama koje dolaze. Svi koji su kupili karte mogu povratiti svoj novac počevši od 6. februara, navodi PR tim.

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Nov 20, 2017 at 2:32pm PST

Gaga je navela da je "razorena".

-Ne znam kako da opišem kako se osećam, razorena sam. Ali znam da ako ovo ne uradim, ne stojim uz svoje tekstove i muziku. Moj medicinski tim podržao je odluku da se oporavljam kod kuće, i žao mi je. Publici u Londonu, Mančesteru, Cirihu, Kelnu, Stokholmu, Kopenhagenu, Parizu, Berlinu i Rio de Žaneiru se izvinjavam. Volim vas zauvek, ali za sada moram da svoje zdravlje stavim na prvo mesto, napisala je pevačica.

Hellomagazine.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: lejdi gaga