Dženifer Lopez: Muškarci više vole kada su žene svoje i prirodne

Dženifer Lopez: Muškarci više vole kada su žene svoje i prirodne

Autor: | 03/02/2018

0


Svojim se upečatljivim stajlinzima Dženifer Lopez neretko našla na listama najbolje odevenih holivudskih lepotica. Ljubav prema skupocenim krpicama i doterivanju nikada nije krila, a poslednjih meseci od kako joj ide i na ljubavnom planu, latino diva naprosto blista.

Nije sve u garderobi: Dženifer Lopez izazovna i u trenerci (foto)

A post shared by @jlo.lovers__ on Feb 2, 2018 at 3:05am PST


Na ovonedeljnom predstavljanju nove prolećne kolekcije modne kuće "Guess", čije je Dženifer zaštitno lice već dugi niz godina, 48-godišnjakinja se pojavila sa svojim dečkom Aleksom Rodrigezom.

U pripijenoj haljini od satena, svetlo plave boje pevačica i glumica istakla je sve svoje atribute, a onda priznala i kako joj je kao inspiracija poslužila vremešna glumica Barbara Streisend.

Iako je na crvenom tepihu i u javnim nastupima uvek gledamo u glamuroznim izdanjima, Dženifer u slobodno vreme najradije nosi ležernu odeću, koja se, priznaje, najviše sviđa i Aleksu.

Nerazdvojni: Poznati parovi koji i na fitnes idu zajedno

-On voli kada imam svoju prirodnu kovrčavu kosu i kada nemam previše šminke. Zapravo, to se svim muškarcima više sviđa - vole kada smo svoje i prirodne, istakla je za američke tabloide preplanula latino diva, a onda se osvrnula i na to kako sama vidi svoj stil.

-Pokušavam da se ne zaglavim previše u određenom razdoblju i trendovima, a u isto vreme se trudim da zadržim i sopstveni stil. Kada sam bila tinejdžerka na meni se jasno videlo da sam odrastala u Bronksu. Stalno u farmericama koje su trebale naglasiti seksepil, pa je "Guess" brend s kojim sam odrastala, rekla je Lopez​​​​​​​.

Priznala je i kako lično najviše voli da ima podignutu kosu u visoki rep, a od odeće joj je bitno da je u veselim i vedrim bojama.

Hellomagazine.rs Guliver/Getty/Cover
Tagovi: Dženifer Lopez