Pamela je prošlost: Tomi Li zaprosio 22 godine mlađu devojku

Pamela je prošlost: Tomi Li zaprosio 22 godine mlađu devojku

Autor: | 16/02/2018

0


Bubnjar benda "Motley Crue" Tomi Li Bas (55) zaprosio je svoju znatno mlađu devojku Britani Furlan (33) i to baš na Dan zaljubljenih!

Li je pre ovoga bio oženjen čak tri puta. Njegova prva žena je bila Elejn Starčak (Bergen), potom 1986. stupa u brak sa glumicom Heder Loklir, a 1995. godine, samo četiri dana nakon što su se upoznali, venčao se sa Pamelom Anderson sa kojom je potom dobio dva sina.

To je ujedno i njegova najturbulentnija veza - od optužbi za nasilje, pa do konstantnih ponovnih mirenja, činilo se da ovo dvoje ne mogu jedno bez drugog, piše Mondo.

Međutim, Tomi je onda upoznao Britani u junu 2017. godine i izgleda da je odlučio da je ona ta i iznenadio je dijamantskim prstenom.

A post shared by brittanyfurlan (@brittanyfurlan) on Feb 14, 2018 at 12:32am PST

-Ovo je sigurno bolje od čokolade! Pozdravite buduću gospođu Li, napisali su oni na svojim Instagram profilima i podelili sliku na kojoj se drže za ruke.


Britani je zvezda Vine platforme i često snima smešne video snimke u koje uključuje i Tomija. Nedavno je svojim fanovima poručila da je prolazila kroz težak period u životu i da je mislila da će biti zauvek nesrećna, ali je onda upoznala Tomija koji je sve to promenio i pomogao joj da opet bude srećna.

A post shared by TOMMY LEE (@tommylee) on Sep 26, 2017 at 10:11pm PDT

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti